torsdag den 28. februar 2008

På vej til Lucca

Vi skal til Lucca i eftermiddag og glæder os helt vildt. Vi har ikke været der siden august og savner byen, stemningen, lydene, duftene og er naturligvis også spændte på om alt er i orden i lejligheden efter mange lejeres ophold.

Inden vi tager afsted skal jeg lige nå at gøre evighedsprojektet: ponchoen til Olivia færdig, ud at købe noget rejsevenligt strikketøj, en skønhedsbehandling i klinikken nede i vores gård. Og så, hvad der sikkert bliver udskudt til sidste øjeblik, hadeopgaven: at gøre klar til at Olivia kan sende seks breve med klistermærker til klistermærkeklub venner. Føler mig lidt som et gidsel, når den slags kædebreve rammer, men hvem har hjerte til at sige nej til at fortsætte kæden........ så pas på derude; fem invitationer til klistermærkeklubben er snart på vej.

Tjekkede lige DMI; der er sol og 15-18 grader i Lucca idag :-)

1 kommentar:

Sanne B. sagde ...

Du får så meget ikke min adresse. Been there, done that med klistermærkerne. Har sågar også haft en kage-kæde. Kagedejen hed Georg og skulle bo på køkkenbordet i 6 dage. Hver dage skulle der fyldes noget i. Til sidst tog man 6 små nye dejklatter fra "til vennerne" og bagte resten. Klamt!
Rigtig god tur til Lucca, er kun en lille smule misundelig (løgnløgnløgn, er MEGA misundelig).
kh
Sanne B