lørdag den 22. marts 2008

Sommerhusdage

Snart har vi været i sommerhus i en uge og ugen har været præget meget mere af indeliv end normalt. Jeg havde håbet at kunne komme igang med årets haveprojekter (bla ukrudtslugning), men har stort set ikke været uden for døren. Det skyldes vejret, men også at Olivia var syg med feber fra onsdag aften til idag lørdag. Nu er hun heldigvis frisk igen, men vejret giver ikke lyst til at komme ud.

Vi har kun været os tre og det har været en fin og stilfærdig forlængelse af min retræte i sidste uge. Havde ellers glædet os til at få gæster af baby Lærke og hendes forældre i torsdags, men de valgte forståeligt nok at skåne Lærke for risikoen for at blive smittet af Olivia.

Indelivet og rollen som sygepasser har givet masser af hyggelig tid foran pejsen med strikketøjet. Flere projekter er ved at være færdige og imellem dem kom et par sokker til Olivia. Hun er en temmelig bestemt dame med hensyn til påklædning (hvor har hun mon det fra?) og en af de faste meninger er, at sutsko er not og ikke hot og så er der ikke andet at gøre end at finde alternativ løsning. Var nødt til at gøre noget ved de kolde sommerhus fødder, så et par quick & dirty sokker blev fakrikeret. Olivia har høfligt sagt, at hun godt kan lide dem, men nu får vi se....

Lige nu: vinden suser udenfor og bølgerne bruser; ild i pejsen og jeg har skøn alsacisk Gewürtztraminer i glasset og glæder mig til gæster imorgen; om et øjeblik skal vi igang med maden. Livet er dejligt.

Ingen kommentarer: