mandag den 27. juni 2011

Sommer


Så er skoleferien startet og vi er flyttet i sommerhuset ved Fakse Ladeplads. Arbejdet er skruet ned til det absolut nødvendige - i denne uge kan jeg nøjes med at tage på kontoret to dage og ellers blot klare lidt mails og telefoner, når det passer ind i sommerhus livet.

Årets nyanskaffelse til sommerhuset er en hængekøje købt på Lauritz.com. Den er genial; skøn at ligge i og der er sagtens plads til to. I dag har jeg brugt en del timer i hængekøjen - bikini, solcreme, en god bog i selskab med lyden og duften af havet. Det fås ikke bedre.

Jeg har flyttet en del halvfærdige hækle og strikke projekter med i sommerhus. Det ene startede jeg på i Italien i påsken og siden har det ligget temmelig stille.


Hvad er mon det? Joh, det skal såmænd gerne ende med at blive et sjal.48 ringe, som er hæklet sammen undervejs.


Derefter kant på begge sider. Der skal hækles fire af sådanne baner, som til sidst hækles sammen. Jeg manglede at lave den sidste bane og det kastede jeg mig over i går. Det er faktisk ret sjovt at hækle ringene og en særlig fornøjelse at hækle kanter på og se hvor fint det bliver. MEN nu er garnet sluppet op inden den sidste bane er helt færdig og der skal også bruges garn til den endelige sammen hækling.

Jeg håber der ligger endnu et nøgle i lejligheden i København ellers må jeg bestille et ekstra her og håbe på, at farven er nogenlunde ens selvom det er håndfarvet garn.

3 kommentarer:

HANNE sagde ...

Spændende ide til et sjal og ikke noget man ser hver dag. Jeg glæder mig til at se resultatet :O)

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Mange tak for kommentaren på min blog..

Spændende sjal du har gang i der..Den bliver spændende at se når den er færdig...

Strikkeheksen sagde ...

Det bliver meget, meget fint det sjal - det er et smukt mønster :-)

Vi har også lige købt en hængekøje - dog sådan en, der skal hænges op i vores egetræ - men jeg glæder mig også til at tilbringe lidt tid der i skyggen. Rigtig god ferie :-)