onsdag den 3. august 2011

Sommerhus hæklerier

Sommerhuslivet inspirerer til hæklerier til køkken og stue. Jeg er i gang med oldemorfirkanter til en pude, men inspireret af Dana fik jeg en ubændig trang til at hækle grydelapper. Sådan nogle kan man jo altid bruge om ikke andet så til at glæde andre med dem.


Farveforløbet er valgt af Olivia og hun er vældig stolt af resultatet. Bagsiden er ensfarvet lysegrøn. Udgangspunktet for grydelappen er den såkaldte "african flower" oldemorfirkant og opskriften er lånt her.

Og endnu et par:
Forsiden


Bagsiden


Opskriften til denne model er lånt her. Som det nok anes, er garnudvalget her i sommerhuset lidt begrænset og derfor bestilte jeg i går en bunke bomuldsgarn i forskellige farver hos Tante Grøn til levering på sommerhus adressen. I den bekræftende mail loves en ekspeditionstid på 2-4 dage; håber det bliver 2 og ikke 4, for vi tager hjem fra sommerhuset i weekenden.

5 kommentarer:

Sonnie... sagde ...

De er smadder søde dine grydelapper. Vi krydser fingre for at der kun går 2 dage inden du har nyt garn.

Irene sagde ...

De er så fine dine hæklede grydelapper - kan specielt godt lide de øverste som din datter valgte farver til:-) Det er en fin værtindegave til nogle, der ikke selv kan hækle:-)

Momsestrik sagde ...

Hvor er de flotte - dine grydelapper. Ren nostalgi. Får helt lyst til at komme igang med sådanne "gammeldags" køkkenhjælpemidler;O)

Kh. Majbrit:)

Dorthe sagde ...

Er da helt vil med de grydelapper ;-) flot arbejde..

Dorte sagde ...

Skønne grydelapper !!
Sådan nogle vil jeg også lave :-)