mandag den 7. november 2011

Sommerhus UFO'er

Vi har været i sommerhuset i Fakse Ladeplads i weekenden. Udover, at der er så hyggeligt at være, tog vi mest der til, fordi en ny opvaskemaskine skulle installeres. Opvaskemaskinen har længe hostet noget og bogstavelig talt skulle bankes og rystes for at komme i gang. Forrige weekend døde den helt og vi måtte vaske op på god gammeldags maner  - faktisk ganske hyggeligt (man snakker godt over en opvask), men vi bestilte nu alligevel straks en ny opvaskemaskine. Leverandøren lovede, at en fragtmand ville levere den i fredags, men da vi ankom lørdag, var der ingen opvaskemaskine. Så irriterende, for de næste weekender har vi ikke mulighed for at tage i sommerhus. Leverandøren kunne ikke forklare, hvad der var gået galt, men lovede dog at sikre, at fragtmanden ikke dumper opvaskemaskinen på vores grund uden at have aftalt nærmere med os.

Jeg har en del halvfærdige projekter i sommerhuset og til sommerhuset. Jeg fik afsluttet et par af dem søndag formiddag.

Et strikket køkkenhåndklæde i Havblik fra Tante Grøn.

Et par grydelapper i sædvanlig model og sædvanligt garn (Muskat), men i farver som jeg synes er perfekte til et sommerhus ved vandet.

En skøn følelse at få ryddet to UFO'er af vejen sådan en stille sommerhus formiddag.

2 kommentarer:

Kirsten Amstrup sagde ...

Nogle rigtig lækre køkkenting i smukke farver. Skal de blive i sommerhuset, som de klæder godt?

Liberta alias Pia sagde ...

Ja, de har begge fået fast ophold i sommerhuser :-)